Esportiva al Montgrí

Ahir a la tarda, buscant l'ombra, va tocar provar la zona d'Ullà. Va ser però un d'aquells dies que renegues de l'esportiva i que animicament et deixa fet pols... però l'esportiva ja té això, un dia tot surt i et penses que estàs fort i uns dies després ni t'acostes al grau que penses que pots fer.
Total, després d'un cap de setmana sense fer res interessant (treballar dissabte va trencar els 3 dies!) aprofito la tarda de dimecres per escapar-me amb la Marta a la zona d'Ullà.
Hi haviem estat un cop per mirar de trobar el sector i un altra vegada en que el sol del matí ens va fer fugir doncs era impossible aguantar (i de fet, ens vam passar de putes i vam voler aproximar per un altre lloc, per fer-ho curt amb el resultat de no arribar al sector i sortir-ne ben esgarrinxats).
Ahir per fi, arribem a peu de paret. Ombra a partir de les 4 assegurada. Provem primer les vies fàcils del cantó esquerre. Llarguetes i amb canto (V+ i V+/6a).

Anem justos de temps, així que ara provarem les curtes del cantó dret: 6a i 6a+/6b. Aquí és on la meva moral toca a terra: no trec la segona a vista i m'he de penjar de la cinta un parell de cops per veure els passos. Meeeerda!! Si que estic fluix... Al final encadeno però em veig lluny del 6c. Després penso que ja es normal fer baixades de nivell si no escales asiduament ni entrenes (massa calor per anar al rocòdrom, i ara els caps de setmana si es pot, són pel Pirineu... alguna excusa he de donar no?