Terra d'indiketes: ES LLUERT, compe d'escalada en bloc


Santa Cristina d'Aro
RECOLLIDA DE DORSALS: De 9:30 a 10:30 h
COMPETICIÓ DE BLOCS GRAN FINAL DE BLOCS
6è grau (5+/6c+): de 10:30 a 12:00 h 6è grau (5+/6c+): de 18:00 a 18:30 h
7è grau (7a/7c+): 12:30 a 14:00 h 7è grau (7a/7c+): 19:00 a 19:30 h
8è grau (8a/+...): 14:30 a 16:00 h 8è grau (8a/+...): 20:00 a 20:30 h
COMPETICIÓ DE LLANÇAMENTS: De 00:00 a 01:00 h
LLOC: A la zona d’escalada del Pavelló Municipal d’Esports i a l’esplanada del costat
La competició es farà al boulder del pavelló, que consta de dos panells de tres metres d’amplada per sis metres d’alçada cadascún, avatibles individualment mitjançant un motor hidràulic. La prova es dividirà en tres categories: 6è grau (5+/6c+), 7è grau (7a/7c+) i 8è grau (8a/+...), amb concurs de llançaments inclòs a la nit. Els detalls del seu funcionament i de les diferents fases de la competició es donaran a conèixer durant la recollida de dorsals.
Hi hauran premis per als tres primers classificats de cada categoria i tots els participants tindran un obsequi de record i esmorzar. Al finalitzar la compe hi haurà servei de dutxes al Pavelló Municipal d’Esports.

Trobareu més informació sobre totes les activitats (BTT, cursa de muntanya i compe de bloc, si feu click a Matxacuca)

1 comentari:

TRanki ha dit...

Hola SEVIDE!

Et passo també aqui la info de PSICO a st Feliu Costa Brava

HI ha DOS LLOCS:

TOSSA El lloc de la majoria de POSts. Si busques a l'index del blog hi trobes tres o quatre post on la info es va actualitzant. Des de Tossa uns cinc minuts en cotxe, bon accés i rapid...vies de IV+ a 7c+, a la esquerra els sisens baixos i a l dreta sisens i setens..pOCA ALÇADA..uns 8/10 mts, i molt bona roca...vies més aviat DE BRAÇOS. LA millor per començar ( mira't ressenya actualitzada en el penultim post) és la trave JOSETE-PACO...molt xula i de 5+ o 6a facil i aeri.

LA FOTO QUE DIUS és a ST FELIU DE GUIXOLS. A la banda dreta de la platja i el port hi ha una carretera que la voreja...es puja en direcció a ST ELM però anlloc de anar-hi ( trencalla a dreta), segueixes recte vorejant la costa uns 500 mts fins a una rotonda on hi ha l'EDEN ROCK...aparques en un lloc que hi ha molt visible. Des del mateix parquing es baixa ( 15 mts) cap a l'aigua, i ets al CIM de les vies...mirant al mar , a la dreta hi ha un lloc adequat per fer destrepe fins arran de l'aigua...mirant la paret flanquejes a la dreta...hi ha un parell de enfilades curtes més fines (6a+), però que acaben de seguida, no estan marcades...i enmig del paredón una BELLISSIMA escalada de Vº/V+ i 12/15 mts on la roca sembla VILANOVA DE MEIÀ..franges horitzontals...no us espanteu HI HA CANTO...ho vam escalarq uan erem bollycaos( 15 anys)..aleshores deiem que escalavem en solo sobre el mar...ara se'n diu psicofliñe..hehehe..en tot cas TAMPOC és vcia BLAVA però podriem dir que com a psicobloc és na via del guillem arias, bon canto, facil, amb ambientet i supersegura...;PPPP