Sempre ens quedarà el friki....

Amb en Pep, parlem a veure si avui podriem fer alguna cosa. Ha nevat molt sobretot al Pirineu de Lleida i Andorra. Volem anar cap a Ulldeter, i consultem les dades de precipitació de meteocat. Llàstima que només es pot consultar les dades del dia anterior de les estacions automàtiques, que diuen que abans de dimecres, quasi no ha caigut res a Setcases...
Preparem els trastos per fer alguna cosa alpinistica, però som conscients que potser no hi haurà condicions de manera que agafem els peus de gat i la corda de 10.5 per si de cas.
Efectivament, passat Vilallonga de Ter, carretera lleugerament glaçada. Ha nevat aquesta nit, potser no molt, però lo just per deixar la carretera relliscosa, i a més, sembla que fa vent en alçada...
Sort que sempre ens quedarà el friki!! així que canvi de plans i dicidim buscar solet per fer una mica d'esportiva. Acabem a Ogassa. La veritat es que tampoc les tenim totes: la zona on deixem el cotxe amb 2 dits de neu i aproximació relliscosa fins a peu de paret. Per sort, aquesta està seca, i a més fa un bon solet.
Si no conto les 3 vies que vaig obrir diumenge a Solius pels nens del Montclar, diria que no toco roca des de setembre?? buffff... a veure què sortirà!
Comencem de manera progressiva, obrint jo i en Pep en top: V, V+, 6a i 6b!! Olé... 6b després de tants mesos. Bé, Ogassa regala i per tant apuja la moral!! tinguem-ho en comte.
Ens desplacem una mica més a la dreta on fem un altre V+ i 6a+.

En resum, dia d'esportiva: solet, relax i parabolts!! Per ser sincer, també ho trobava a faltar (no tot ha de ser fred, cansament i males assegurances!!)
Quan no es pot fer alpinisme, sempre ens quedarà fer friki.