Escalada a Beuda

Dijous 3 d'abril quedem per per una matinal a Beuda. Com que només podem escalar al matí, incialment volia anar a Santa Brígida, però al final, parlant amb en Pep, decidim anar a Beuda. Fa bon dia, solet i una mica de vent. Com és d'esperar, ningú al parking quan arribem (això de poder escalar entre setmana és un luxe!!).
En Pep ha vist ressenyes d'un sector nou a la part esquerra del riu. De fet, es tracta del sector Jamaica (segons les ressenyes que hem trobat per internet) i que jo ja havia visitat amb la Marta fa unes quantes setmanes.
Són vies de grau baix, i les escalem totes! Comencem per la Pan i Mantequilla (V), però li donarem mig grau més. Seguim amb els cinquens per escalfar i després provem el "diedre fi" 6a, que encadeno sense problemes. En Pep la fa en tope sense cap problema. Es una via xula, fineta, com diu el seu nom i amb el final en un mini-sostre amb molt bona presa.
Encadeno "Aresta.com" i "el vol de la sargantana", les dues de 6a+. A la segona, més comode que a la primera, tot i que la via et fa ballar per la paret. A "aresta.com", m'ha semblat que et canses més just per arribar al mini-sostre perquè la presa és més fineta però també s'ha deixat fer.
En Pep les fa en tope-rope.
Com que en aquest sector no queda ja res per fer, decidim baixar cap al sector Reggae. Veiem que hi ha alguna linia equipada a l'esquerra del secor Jamaica que no surt a la ressenya, i no semblen pas fàcils... (si algú en sap res, un post seria molt ben rebut!!). Ens liem pel camí i baixem en plan senglar perquè no trobem les vies. Després de les esgarrinxades, trobem el sector: espits vells i un peu de via molt estret. Provo "the Wailers" 6b, que encadeno a vista. Ja tinc la feina feta!!!! Comença a ser hora de marxar i tot que en Pep vol provar la "Rastaman", al final decideix que millor per un altre dia.
Bona matinal, sense gent, solet i un 6b a vista.... torno a marxar content!!
Per variar, no càmera: no fotos!!!!