El Bagís

Avui, matinal al Bagís. Només hi havia anat un cop i fa molt de temps. Ahir, in-extremis, decidim amb en Quico fer una visita a la zona, diuen que el temps aguantarà.
Arribem a les 10, tot super tapat. Anem a un sector enganxat al camí, la Paret del Pi. Sortim del cotxe i cau alguna gota: meeeeerda. A veure si aguanta!! Comencem per lo més fàcil, el IV de l'esquerra, cada cop plou més. La fa en Quico. No sembla pas que pari, i tot i que no plou fort, va mullant la roca. Arriba en Pep: que farem?? Va que provarem les vies en top en vistes de com està el temps (fer vies molles en aquest tipus de roca no mola gaire). Provem el 6a+ del costat, que surt sense problemes. El 6b+/6c següent, que surt amb problemes (m'he de penjar 1 vegada per descansar), el trobo duríssim. Via següent, 6a+, va per una marcada fisura amb bon canto. Flipo si s'ha de fer de primer, assegurances moooolt allunyades. Evidentment, el 7b que ve ara ni mirar-lo... Toca un 6b mooolt guapo que també surt.
Després de descansar una bona estona, ara fa estona que no plovisqueja, i tot mirant les ressenyes decideixo provar la següent via que va després d'un altre 7b, que tampoc miro. Llegeixo a les ressenyes 5c. Va per una fisura-babaresa fins a una placa cap a l'esquerra impossible, i jo flipant.. com que 5c. Baixo i torno a mirar la ressenya: és un 5 o un 6... sembla que 6c!! Conclusions: ulleres o tinta per la impressora... he acabat petadíssim. En Pep ni la prova, que si jo he de bufar, no cal ni gastar forces!
Fem la ultima via de la dreta un 6a per acabar de matar el matí. Al final bon matí tibant a tope tot i el mal temps, encara que sigui en top!!