Escalada a Beuda


Diumenge 2 de març aprofitant la sortida d'escalada programada pel Matxacuca, ens acostema a Beuda a escalar una mica. És una sortida encarada a iniciar gent a l'escalada i de fet hi ha 2 novelles que avui provaran el tema.
La Marta i jo hem fet una mica més el ronso i arrivem una mica més tard. Ja ens els trobem escalant. Hem quedat al sector Gossos, amb vies faciletes i fàcil de trobar.
Equipem els cinquens curts per provar, però són unes vies que per ser un cinquè per iniciar-se són força dures. Sembla que no agraden gaire. Muntem un cinquè més llarg i els "sis-as" de la dreta.
Increïble però han trobat més fàcil i els hi ha agradat més escalar aquestes vies que són una mica més dificils que els cinquens més curtets.
En Marc obrint el 6a+, està a punt de tirar per la variant de 6b+ (amb les ressenyes antigues era un 6c). És una continuació força desplomada, però com que no porta prou cintes, segueix per la via normal que ja estava equipada, jajaja, quina excusa :-)
M'ha fet venir ganes de provar-la i així ho fem... però no surt. En Gerard també la prova però tampoc surt. Un altre dia!
Després de dinar, mentre uns quants jeien al solet, provem un 6b+ de placa que està a la dreta de la Bavaresa Namaste, no recordo com es diu. Encadeno bé. En Gerard també. En Jordi la prova en top.
Ha estat un dia ben aprofitat. A mitja tarda ja marxem, passant abans pel restaurant de Beuda a fer el toc i riure una mica més