BTT per les Gavarres


Diumenge 16 de març toca btt. Després del dissabte treballant tot el dia, anirà bé treure una mica el fetge amb la bici i de pas entrenarem una mica de cara a setmana santa. En principi volia fer una sortida per Osona, però als companys no els va bé, de manera que sortirem per les Gavarres. Hem quedat en Jopep, en Txitxi, en Pepe i jo (quins 4 elements!). Com que hem de ser a dinar a casa, farem una matinal molt maca: Palamós-Fitor-Santa Llúcia de l'Arboç-La Bisbal-Palamós.
Sortim a les 9.30 i ens ho prenem amb calma tot xerrant. La primera rampa forta provoca silenci i esbufecs mentre pujem cap a Fitor. Abans d'arribar a Fitor trenquem cap a Santa Llúcia de l'Arboç seguint el circuit marcat de BTT. Pujadetes i baixades fan que de moment no sigui massa dur.
Tots quatre anem a un ritme tranquil fins a Sta. Llúcia.
Ara una divertida trialera que ens obliga a posar el peu a terra per baixar el tros més dret (s'han de tenir ben posats per fer-ho a sobre la bici, i per quedar bé, diré que som massa "prudents" per fer-ho, jajaja, o sigui que peu a terra!).
Des la Bisbal a Fonteta i tornem a pujar cap a la zona de Fitor per baixar cap a Vall-llobrega i Palamós.
La Marta quan ens ha vist arribar, ha sortit amb unes olives i una birreta. Quin detall!!!